Miltronic imponerarar som leverantör till arbetet med Drogdentunneln i Öresundsbron

14 June 2013

Via Dalkianordic.com fick vi veta att Miltronic har blivit leverantör till ett renoveringsarbete i Drogdentunneln, som är en del av Öresundsbron. Artikeln berättar lite om kabeln de använder, Ölflex Heat 180 SIHF, men här har vi vi valt att fokusera mer på kabelgenomföringslösningen, Skintop Cube.

Skintop Cube lanserades under 2012 och tog redan då industrimarknaden med storm. Det är en modulbyggd kabelgenomföring där kablarna monteras oberoende av varandra. Konstruktionen tillåter montering av flera kablar på en väldigt liten yta, och går mycket snabbt och enkelt att både montera och demontera. Precis som de flesta av företagets produkter är den också väldigt temperatur-, och stryktålig, vilket gör att den passar bra i påfrestande miljöer.

Förra året skrev Miltronic i ett pressmeddelande att efterfrågan på denna genomföring ökat stadigt sedan den lanserades. Och tydligen är det ingen som har lyckats utveckla idén sedan dess. Industriell utveckling sker oftast i väldigt högt tempo, så att produkten fortfarande används i samma format som när den lanserades är verkligen ett tecken på dess kvalitet. Mer om information om Miltronics genomföringar hittar du via denna länk: http://miltronicsweden.lappgroup.com/produkter/foerskruvningar/genomfoeringar.html